Напоследък името на Меган Фокс е свързвано най-често с любовните несполуки

...
Напоследък името на Меган Фокс е свързвано най-често с любовните несполуки
Коментари Харесай

Стисната ли е Меган Фокс

Напоследък името на  Меган Фокс е свързвано най-често с любовните несполуки и драми, които витаят към персоналния ѝ живот.
 Меган Фокс в транспарантна мокра рокля
Меган Фокс в транспарантна мокра рокля

Актрисата за следващ път нажежава пристрастеностите до алено

Не единствено, несъмнено, тъй като все по-често актрисата взема решение да покаже какъв брой е секси и да предизвика. Но не постоянно единствено радва почитателите с извивките си, тъй като от време на време си навлича гнева им.

Точно това направи през миналата седмица, когато използва профила си в Instagram, с цел да предизвика почитателите си да дарят пари за добра идея. Оказва се, че нейна другарка набира средства посредством платформата GoFundMe, с цел да помогне на татко си, който е диагностициран с рак на панкреаса.

В споделеното стори Фокс приканва почитателите си да оказват помощ, в случай че имат опция, като в началото заложената сума за събиране е 30 000 $. Според Insider, въпросната другарка се споделя Бритни Бойс и има салон за маникюр в Лос Анджелис.

Тези дейности на актрисата обаче разгневиха някои хора в обществените мрежи, които побързаха да я атакуван.

Според множеството отзиви, тази сума напълно умерено може да бъде покрита от Меган Фокс или даже от половинката ѝ, който предходната година похарчи тъкмо 30 000 $, с цел да си направи маникюр с диаманти за музикалните награди на Billboard.

Като някои мнения гласят, че тези пари са като джобни за актрисата и половинката ѝ. Меган Фокс обаче не остана длъжна на рецензиите и реши да им отговори още веднъж посредством стори в Instagram.

Според People, актрисата дава да се разбере, че може би приятелката ѝ не желае известните ѝ клиенти, измежду които е самата тя, да подаряват огромни суми пари, тъй като това ще я кара да се усеща некомфортно.

Вместо това Бойс е помолила Меган Фокс да показа линка към платформата, с цел да може повече хора да дарят дребни суми. " Едно нещо, в което няма да ме обвините, е, че съм сребролюбец или че не съм великодушна ", написа още актрисата.
 Когато Меган Фокс остане без долни дрехи и каква е новата ѝ татуировка
Когато Меган Фокс остане без долни дрехи

Актрисата нагорещява атмосферата още повече

" Така че пробвайте още веднъж в различен ден (вероятно утре) с нови нелепости, група психопати ", приключва обяснението си Меган Фокс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР